Контакти


гр.Божурище

Завод " Терем"

бул. Европа № 10

тел-02/ 898 50 33

e-mails: office@qualitherm.eu

             george@qualitherm.eu     Инж.Георги Георгиев  mob.088 8468047

             mihail@qualitherm.eu               Михаил Борисов